Behagelig atmosfære​

like (1)

Ultimativ luksus og velvære​

beauty

Professionel behandling​

tweezers

Brow lift giver fyldige og ensartede øjenbryn

Få et naturligt look med min behandling af bryn

Med et brow lift, der også kaldes for brow lamination, kan du må mere fyldige og ensartede bryn, mens resultatet stadig ser flot og naturligt ud. Behandling kan både bruges til at tæmme og ensarte vilde bryn, der stritter i forskellige retninger, mens den også er ideel, hvis du er træt af at mangle fylde og tyngde i dine øjenbryn.

Hvis du kunne tænke dig at se, hvor meget et brow lift kan gøre for dig, så er du meget velkommen forbi min skønhedsklinik, Klinik Seidelin, der ligger på Nørretrandersvej i Vejgaard. Her tager jeg med glæde imod kunder fra hele Aalborg samt Nørresundby og andre omkringliggende byer. Jeg er derfor også klar til at tage kærligt hånd om dig og dine bryn.

Hvad er et brow lift?

Med et brow lift får du en semipermanent behandling af dine øjenbryn, hvor en skånsom keratinvæske påvirker dine øjenbryns groretning og form. Dette gør det muligt at få hårene til at rette sig ind efter dine ønsker, mens du kan nyde godt af resultatet i op til 6-8 uger.

Min behandling med brow lift koster 400 kroner, men hvis du ønsker et fuldendt resultat, kan du med fordel kombinere det med farvning af bryn. I dette tilfælde er prisen 450 kroner.

Ønsker du en komplet makeover af dine vipper og bryn? Så kan du også kombinere dit brow lift med et lash lift eller en af mine behandlinger med eyelash extensions. I min klinik kan du få et væld af skønhedsbehandlinger, og jeg hjælper dig gerne med at få lige præcis det look, som du drømmer om.

Book en tid til en behandling af dine øjenbryn

Hvis du kunne tænke dig at booke en tid til at få lavet et brow lift, så kan nemt og hurtigt gøre det gennem mit bookingsystem her på siden, mens du også er velkommen til at gøre det over telefon eller e-mail. Du kan desuden også altid ringe eller skrive til mig, hvis du ønsker at høre mere om en af mine behandlinger.​

Kontakt​

Telefon: 41 67 68 43

Mail: klinikseidelin@gmail.com