Behagelig atmosfære​

like (1)

Ultimativ luksus og velvære​

beauty

Professionel behandling​

tweezers

Lash lift til smukke og naturlige øjenvipper

Jeg tilbyder et semipermanent vippebuk

Kunne du tænke dig en behandling af dine vipper, der giver smukke og fyldige vipper, så du ikke skal bruge lang tid hver morgen med mascara foran spejlet? Så bør du overveje at prøve et lash lift. Dette er et semipermanent vippebuk, hvor dine naturlige vipper løftes og bukkes, hvilket giver dem mere volumen, uden det kommer til at se kunstigt ud. Et lash lift kan ligeledes kombineres med farvning af vipperne for et fuldendt resultat.

Hos Klinik Seidelin kan jeg tilbyde dig et lash lift med smukke og naturlige resultater. I min skønhedsklinik, der ligger i på Nørre Tranders Vej i Vejgaard, Aalborg, finder du altid en tryg og behagelig atmosfære. Her kan du også nemt komme forbi, hvis du eksempelvis bor i Nørresundby og kunne tænke dig at prøve en professionel vippebehandling.

Hvor lang tid holder et lash lift?

Ved lash lift udnytter du dine naturlige vippers potentiale fuldt ud. Vipperne bliver permanentet over en silikoneform, der passer til dig og dine vipper, og får et perfekt buk, der holder 6-8 uger. En farvning i forbindelse med et lash lift sætter prikken over i'et.

Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker et lash lift eller en behandling med eyelash extensions? Jeg kan også tilbyde forskellige former for vippe extensions, herunder hybrid lashes og volume lashes, og jeg vejleder dig gerne om dine forskellige muligheder, så du er sikker på at få præcist det resultat, du ønsker.

Hvad koster et lash lift?

En behandling med lash lift koster her i klinikken 400 kroner, mens det koster 600 kroner, hvis du også ønsker en farvning.

Kontakt mig gerne i dag, hvis du ønsker at booke en tid til at få lavet et lash lift. Det kan du også gøre via mit online bookingsystem her på siden.​

Kontakt​

Telefon: 41 67 68 43

Mail: klinikseidelin@gmail.com